Skip to main content

< Terug naar het overzicht

Website Transitieagenda kunststoffen

Sinds vorige week staat de nieuwe website van de Transitieagenda Kunststoffen online. Deze website is gericht op iedereen die een bijdrage kan leveren aan een circulaire kunststofketen. Je vindt er onder meer belangrijke documenten die uit de Transitieagenda zijn voortgekomen, zoals specifieke actieplannen en routekaarten. Ook lees je er alles over lopende projecten, introduceren ze het transitieteam en geven ze aan hoe organisaties zelf een positieve bijdrage kunnen leveren.

Benieuwd? Neem een kijkje op: www.transitieagendakunststoffen.nl

De Transitieagenda Kunststoffen komt voort uit het rijksbrede programma 'Nederland circulair 2050'. Hierin wordt ingegaan op een duurzame economie voor toekomstige generaties. In de Transitieagenda Kunststoffen heeft het Transitieteam Kunststoffen een visie uitgewerkt om de overgang naar een circulaire kunststofketen te versnellen.

Betrokkenen bij de Transitieagenda Kunststoffen zijn samengekomen om diverse thema's nader uit te werken. Hieruit zijn de projecten met bijbehorende actieplannen voortgekomen. Een van deze projecten is het Plastic Pact Nederland.